info@r-top.si

Pravno obvestilo

Vsebina oziroma dokumenti, objavljeni na spletnih straneh podjetja R-Top.si so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, kjer pa morajo spoštovati oziroma ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

R-Top.si se bo na vse načine trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na teh spletnih straneh, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Niti R-Top.si niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake oziroma pomanjkljivosti v njihovi vsebini.


PIŠKOTKI

Spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ob obisku spletne strani in ne škodijo vaši strojni ali programski opremi. Uporabo piškotkov v Evropski uniji (EU) določa Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah 2002/58/ES, katere člen (se nanaša na piškotke in podobne tehnologije) je bil spremenjen z Direktivo 136/2009. V slovenski zakonodaji uporabo piškotkov določa Zakon o elektronskih komunikacijah oziroma ZEKom-1 (Uradni list št. 109/2012), katerega člen 157 predstavlja pravno osnovo za skrb za zasebnost uporabnikov spleta.

Piškotki, na spletni trgovini R-top.si omogočajo zagotavljanje varnosti ter nemoteno delovanje spletnega mesta - stran si zapomni, kakšne nastavitve ste izbrali, da vam jih ni treba izbirati vsakič znova (jezik, lokacija itd.).