info@r-top.si

Avtografika

AVTOMOBILIZEM

AVTOGRAFIKA

Prepoznavnost vašega podjetja je bistvenega pomena za uspešno poslovanje v današnjem tržnem okolju. V podjetju R-Top.si vam ponujamo kvalitetne, celovite in cenovno ugodne rešitve tako imenovanega avto(mobilnega) oglaševanja. Postanite vidni vedno in povsod, naj vaša službena vozila zaokrožijo celovito grafično podobo vašega podjetja. Ne zamudite priložnosti, da vozila preoblikujete v učinkovit oglasni prostor in tako postanejo najugodnejša potujoča reklama.


Z uporabo visokokakovostnih folij širokega barvnega spektra opremimo vaše vozilo z grafikami, podatki o podjetju, logotipi, fotografijami, aktualnimi akcijami, slogani, možnosti so praktično neomejene. Omogočamo vam delne in celotne polepitve vseh vrst vozil.


V podjetju R-Top.si vam na podlagi vaših želja in potreb oblikujemo grafično podobo vozila. Vozilo vam polepimo z folijskimi izrezi ali s pomočjo digitalnega tiska avto grafiko natiskamo. Pred apliciranjem folije omogočimo računalniški prikaz končnega izgleda grafike nato pa skupaj s strokovno usposobljenim kadrom grafiko apliciramo na vozilo. Pri polepitvi vozil uporabljamo visokokakovostne folije namenjenim najbolj zahtevnim aplikacijam na vozila. Po želji lahko avto grafiko tudi dodatno zaščitimo-laminiramo in s tem še podaljšamo njeno življenjsko dobo.